placenta, kapsle, tinktura, homepatika

Dočasný orgán, který živí vaše dítě po celou dobu, co je u vás v bříšku. Díky ní se vyvíjí a roste. Udělá tedy neskutečnou službu a práci pro vás a vaše miminko. Co s ní, když jí porodíme?

  1. Můžeme jí nechat porodnici a doktoři jí zklidvidují jako biologický odpad.
  2. Můžeme jí zakopat a vysadit nad ní strom/keř, rituálně spálit nebo si z ní nechat vyrobit šperk.
  3. Nebo si jí necháme zpracovat placentovým specialistou na:
  1. Koktejl.
  2. Kapsle.
  3. Tinktura.
  4. Esence.
  5. Homeopatika.
  6. Krém, balzám, dětská zinková mast

Přednosti zpracování placenty aneb proč jí nevyhazovat:

1. Regenerace a energetický nakopávač:

Placenta obsahuje bohaté množství živin, včetně vitamínů, minerálů a proteinů. Jejich konzumace po porodu může podpořit rychlejší zotavení, obnovu energie a posílit imunitní systém. Navrací železo a pomáhá při anémii. Vitamín B6: napomáhá při výrobě protilátek. Podporuje imunitní systém a jeho ochranu proti infekcím

2. Hormonální vyváženost:

Placenta obsahuje hormony, které podporují stabilizaci hormonálního systému po porodu. To může pomoci snížit riziko poporodní deprese a dalších hormonálních nerovnováhy.

3. Podpora laktace:

Mnoho žen se potýká s obtížemi při kojení. Konzumace placenty může podpořit tvorbu mléka a zlepšit produkci a kvalitu mateřského mléka.

4. Vyrovnaná nálada a duševní pohoda:

Placenta obsahuje látky, jako je oxytocin a endorfiny, které přispívají k pocitu štěstí a pohody. Konzumace placenty může pomoci snížit úzkost, stres a zlepšit celkovou duševní pohodu. Napomáhá utváření vazby mezi matkou a dítětem.

5. Rychlejší zotavení:

Zpracování placenty do podoby kapslí podporuje rychlejší návrat ,,do sebe”, tedy své rovnováhy zdraví.  Výrazně zmenšuje poporodní krvácení. Napomáhá a urychluje hojení. Zlepšuje vzhled kůže, vlasů a nehtů

Odborníky na zpracování placenty školí a združuje Nezávislá Asociace pro Zpracování a Enkapsulaci Placenty (NAZEP).

Já sama mám velmi dobrou osobní zkušenost s kapslemi, které jsem užívala do 6 měsíců mé dcery a musím říct, že jsem se díky nim cítila velmi dobře, byla jsem krásně hormonálně vyrovnaná a měla jsem mnoho energie na péči o miminko.

Já moc doporučuji jako zpracovatelku placenty Ing. Elišku Valovou. Zakládá si na té nejvyšší kvalitě, je velmi flexibilní a zpracovává kapsle nejrychleji, jak to jde, ve většině případů do hned druhého dne od porodu. Ke kapslím přikládá i velmi milé dárky na upomínku.

Najdete jí na www.barevnadula.cz, e-mail: eliska@barevnadula.cz, tel. 736 768 274

Mohlo by se vám také líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

https://www.instagram.com/petraslesarova/