CERTIFIKOVANÁ POPORODNÍ DULA, LAKTAČNÍ A NOSÍCÍ PORADKYNĚ, KVANTOVÁ TERAPEUTKA

Působím v Hradci Králové a širokém okolí do 50km.

Telefonický kontakt:
+420 732 364 844

E-mail
Petra.Slesarova@post.cz

iNSTAGRAM: https://www.instagram.com/petraslesarova

Máte zájem o konzultaci? Ozvěte se mi:

Mám zájem o konzultaci

IČO: 11870788

Chcete mě lépe poznat? Pusťte si toto video:

Reference

Paní Petra je první člověk, který mi pomohl. Žiju v Anglii a mám tady spoustu poradkyň, bohužel nám nikdo nepomohl a jen nás posílali k doktorům. Pro hovoru s paní Petrou se výrazně věci zlepšily, je to sice jen začátek a vím, že musím být trpělivá. Teď už ale vím co pro své miminko chci a ze to je jen moje volba. Konečně jsem měla pocit, ze se mi někdo opravdu snaží pomoc.

Angelika Thomas

Paní Petru moc doporučuji. Předčasně se mi narodil chlapeček, který měl výrazné potíže s bříškem a trápil ho reflux. Byla jsem zoufalá po různých pokusech v rámci omezení stravy a zároveň strašně nevyspaná. Chtěla jsem vzdát i kojení díky myšlence, ze synovi ubližuje moje mléko. Rozhovor s Petrou mi pomohl v rozhodnutí a nalezení toho, co opravdu chci a co potřebuje moje miminko. Také mi pomohl kontakt s někým, kdo prožíval podobnou situaci a má cenné rady. Komunikovala jsem v té době s více poradkyněmi, ale u Petry jsem cítila velké pochopení a absenci nátlaku.

Barbora Nováčková – Barbora Brambora

S Petrou jsme u nás doma strávily příjemnou hodinu a půl, která rychle utekla a skoro nám ani nestačila, kolik témat jsme mohly otevřít (a je jich mnohem více, než které zde zmiňuji). Petra mi přinesla praktické rady a nové tipy ohledně kojení, doporučila péči o citlivé bradavky, které jsou nyní neustále v permanenci, a prostor byl i na ohlédnutí se zpět za našimi porody. Sdílení bylo o to silnější, že bylo vzájemné. Žena se ženou, matka s matkou. Některá témata je určitě lepší otevřít se ženou, která má sama zkušenosti z vlastního těhotenství, porodu a mateřství. Petra je navíc ve své praxi vzdělaná a dělá ji srdcem. Je vstřícná, ochotná, chápající a podporující. A je tu pro mě nadále i po našem osobním setkání. Pro to všechno ji doporučuji dalším ženám po porodu.

Tereza Culková

U Péti Slesarové jsem využila možnosti celotělové masáže „Pravka“. Cítila jsem se krásně opečovaná, uvolněná, odpočatá – přeji takovou péči každé ženě;) PS: Neodkládejte to a dopřejte si;)

Kamča Linhartová – Kormidlo rozvoje pro podnikatelky

Měla jsem s paní Slesarovou domluvenou jednu návštevu před porodem a dvě po porodu. Nejvíce jsem řešila kojení a to se povedlo na jedničku Ještě v porodnici mi přes mobil poradila jak zlepšit poporodní poranění, která se mi brzy zahojila. Díky ní jsem objevila ženskou bylinnou napářku, která je vážně super. Pomohla nám s nastavením nosítka a dala spoustu užitečný informací. Rozhodně doporučuji její služby, je báječná, empatická a přitom profesionální

Šárka Nováková

Petra je velmi milá a respektující dula. Moc mi pomohla svou návštěvou- její odpovědi na mé všetečné otázky byly moc příjemné, klidné a profesionální zároveň. Moc ráda všem tedy doporučuju!

Marcela Veselá

Péťa je opravdu moc empatický člověk. Byla jsem u ní na kvantovce, zažila poporodní setkání u mě doma a nejčerstvější zážitek byla masáž Pravka. Vše top!:)

Martina Šauerová

Petra Slesarová je velmi empatická a je odborníkem ve svém oboru. Moc jsem ocenila, že se s námi vždy snažila každou situaci vyřešit co nejdříve. Všechna setkání proběhla během pár dnů od toho, co jsem se ozvala. Při každé návštěvě byly všechny moje dotazy zodpovězeny a moje obavy zažehnány. Petřinu poporodní péči můžu doporučit a ráda se v budoucnu opět ozvu.

Lucie Pernicová

Péťa je moc milá a ochotná, pomohla mi především před porodem zpracovat moje strachy a vztahové záležitosti pomocí kvantové terapie. Výsledek se opravdu dostavil víceméně ihned po porodu mi pomohla s kojením i péčí o miminko, přinesla mi dáreček a byla k dispozici po zprávách a odpovídala na moje další dotazy. Takovy člověk je v tomto období k nezaplacení a člověk získá jistotu, kterou mu žádný online kurz nebo kurz před porodem nedá

Tereza Kobrlová

U Peti je videt, ze ji tato prace opravdu bavi a naplnuje. Je velice ochotna a ma spoustu dobrych tipu a rad. Kdyz me v sestinedeli navstivila, dala mi nekolik uzitecnych rad ke kojeni a peci sama o sebe. Nejvic si u Peti vazim toho, ze ma porad chut se dale vzdelavat, aby mohla sve poznatky dal predavat nam, novopecenym maminkam

Jana Lášová

Moc sympatická paní se spoustou zkušeností, pomohla nám s uspáváním, když bude potřeba, určitě se na ni opět obrátím.

Veronika Strachová


Mohlo by se vám také líbit...

1 komentář

  1. Anna Jedličková

    Paní Petru mohu jen doporučit. Zpočátku jsem ji vyhledala jako laktační poradkyni pro miminko s refluxem. Její poradenství se netýkalo pouze kojení, polohy při kojení, přisátí, stravy maminky apod., ale zahrnovalo i vyslechnutí, popovídání, sdílení zkušeností jako matka s matkou. Časem jsem využila i jejích služeb poporodní duly a dotkly jsme se i kvantové terapie…U paní Petry velice oceňuji, vstřícný, laskavý a empatický přístup bez nátlaku. Oceňuji také širší záběr jejích znalostí – ráda poradí i z jiné oblasti, než je kojení a poporodní poradenství (např. spánek dětí) a rychlé reakce na mé dotazy. Jejích služeb rozhodně budu nadále v budoucnu využívat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

https://www.instagram.com/petraslesarova/